Anderledes Burger Opskrift

D. 08.07.2021
Image: Pixabay / Pexels

MMMmmmmm skal du imponerer dine venner eller din kommende kæreste med en anderledes burger?

Så skal du læse med her, da denne burger vækker lidt opsigt, da der bliver brugt portobellosvampe som låg og bund i stedet for den traditionelle burgerbolle. Burgeren indeholder udover svampe, flankesteg, blåskimmelost og chilimayonaise.

Dette skal du bruge til 4 personer:

  • 600 g flankesteak
  • Salt og peber
  • 8 portobellosvampe
  • Lidt olivenolie
  • Lidt salat
  • Blåskimmel ost

Hjemmelavet chilimayonaise:

  • 4 spsk. mayonnaise
  • Sød chilisauce

Sådan gør du:

  1. Krydr kødet med salt og peber og grill det 4 min. pa? hver side - Herefter skal kødet hvile et stykke tid.
  2. Portobellosvampene pensles med olivenolie og krydres med salt og peber - Herefter skal de grilles på begge side til de får en gylden farve.
  3. Skyl salaten og tør den, enten med et viskestykke eller du kan slynge den.
  4. Mayonnaisen røres med chilisauce til den får den rette smag, alt efter hvor stærk du vil have den.
  5. Burgerne samles med en portobellosvamp i bunden, dernæst salat, kød, chilimayo og til sidst blåskimmelosten afslut med låget.

Jeg håber, at denne anderledes burger vil smage dig, jeg synes i hvert fald at den lyder rigtig lækker og jeg bliver også en anelse sulten af at skrive opskriften ned.

Dette indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af Sif Jakobs øreringe. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og  gulerod. Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spa­ghet­ti med ti­ger­re­jer i to­mat­flø­de­sovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…