Franske Retter Med Fisk
D. 02.06.2021Image: Pixabay, mp1746
Det franske køkken er ikke kun kendt for deres oste, crossainter og det søde køkken. Kommer du bare i nærheden af den franske kyst, er det nærmest et must at prøve en buffet eller lignende med fisk, da de simpelthen er exceptionelle.
Vil du hellere prøve det af i dit eget køkken, kommer der her eksempler på retter, hvor fisk indgår.
Eggs Royale
Denne ret kan bruges til brunch eller frokost.
Den består af en english muffin i bunden, et stykke lækkert laks ovenpå og et pocheret æg på toppen. Hertil kan man svitse lidt spinat og have en dejlig, cremet hollandaise sovs til at dyppe laksen i.
Brandade med torsk
Skøn ret til aftensmad og består af en saltet torsk, kartofler og kapers. Hertil kan du vælge at servere en salat.
Farserede rødspætte
Denne ret har fået lidt inspiration fra skaldyrsverdenen også, da rødspætterne har muslingefyld.
Rødspætterne bliver bagt i ovnen med citron og urter. Som tilbehør kan du servere lækre kartofler.
Laks i paprikasauce
Den sidste ret er endnu en med den dejlige fisk, laks. Retten kunne minde lidt om paprikagryde eller morbrødgryde, hvor proteinet bare er fisk i stedet for kød. Som tilbehør til retten er der her broccolisalat og ris.
Jeg håber, at ovenstående har givet lidt inspiration. Bon appetit!
Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette blogindlæg. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis købe Pernille Corydon. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.