Hvidløgsmarinerede Rejer Opskrift - Så Nemt Er Det

D. 17.02.2021
Image: Pixabay

Rejer er en lækker ting at implementere i sin madlavning, især når man har lyst til noget skalddyr. 

Her får du en nem hvidløgsmarinerede rejer opskrift, som er nem at gå til og kræver næsten ingen forberednings tid. 

  • 300 g kæmpe rejer 
  • 1 fed hvidløg 
  • 1 knivspids salt
  • Peber
  • Evt. lidt chili flager eller pulver 
  • En smule hakket persille
  • 5 spsk fulde olivenolie 

Først skal du tø dine rejer op hvis de er frosne og herefter si vand fra dem så de ikke er gennemblødte af vandet fra optøningen. 

Nu skal du presse dit hvidløg med en hvidløgspresser eller hakke det fint og komme det i en skål. 

Hak nu din persille og kom det op i skålen sammen med dit hvidløg.

Kom din olivenolie op i skålen sammen med hvidløg og persille.

Tilsæt salt og peber til blandingen og eventuelt chili hvis man er til de lidt stærkere sager, men det kan også undlades. 

Kom nu dine rejer op i din marinade og vend rejerne godt i blandingen og lad det så hvile til du skal tilberede dine rejer videre eller til du skal spise dem som de er, måske med lidt brød til, men lad dem dog hvile i minimum en time, men de kan også trække længere. 

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet denne artikel. Her finder du et imponerende sortiment af flytbar aircondition, eller utallige andre gode varer. Heraf markatet på indhold.

Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og  gulerod. Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spa­ghet­ti med ti­ger­re­jer i to­mat­flø­de­sovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…