Opskrift: Dhal Med Røde Linser

D. 13.01.2020
Image:

Indisk Dhal er en fantastisk vegansk ret, der er ved at blive mere og mere populær her i Danmark. Hjemme hos os er vi også stor fan af retten, der er et fantastisk bud på en ret, der gør kød-fri dage til en lækker begivenhed, frem for en sur pligt.

Retten er, ihvertfald hvis du spørger mig, super nem og enkel at lave. Du kan selv rette ingredienserne ind efter, hvilke grøntsager du foretrækker, hvor stærk den skal være osv.

Det skal du bruge til din Dhal

Denne opskrift er rigeligt til 4-5 personer.

  • 4 dl røde linser
  • 8 dl vand
  • 2 gode håndfulde hvidkål
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • ½ dl grøntsags boullion
  • 1 smule chili
  • 2 tsk karry
  • Naanbrød
  • Neutral yoghurt

Sådan laver du det

Retten er altså super simpel at lave. Se blot her!

  1. Hak hvidkål, løg og hvidløg.
  2. Kom alle ingredienser sammen i en gryde
  3. Lad retten komme i kog, og kog det hele sammen i en halv time. Husk at røre godt undervejs!
  4. Server sammen med yoghurt og varm naanbrød
  5. Enjoy!

Nu har du en super god og lækker ret, der oven i købet er super sund. Det bedste ved denne ret er, at du kan udskifte det meste af den efter behov og ønsker. Du kan altså tilpasse den efter årstidens grøntsager, gøre den stærkere, mildere osv. Gør det præcist som du vil!

Tak til Pro Rengøring
Vi siger stort tak til Pro Rengøring for deres støtte til denne artikel. Hos Pro Rengøring kan du få markedets bedste erhvervsrengøring.

Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og  gulerod. Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spa­ghet­ti med ti­ger­re­jer i to­mat­flø­de­sovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…