Opskrift Rejer Og Pasta - Lækker Ret!
D. 16.02.2021Image: Pixabay
Her er en nem opskrift med rejer og pasta som er hurtig at lave men smager som en drøm og fin nok til at servere til gæsterne.
Til opskriften skal du bruge:
- 400 g frisk pasta
- 300 g rejer (gerne de store af slagsen)
- 2 store fed hvidløg
- 1 dl hvidvin
- Citron
- 3 spsk olivenolie
- 1 lile håndfuld persille (skal hakkes)
- Salt og peber til tilsmagning
Kog pastaen i en gryde og giv vandet og pastaen salt til det smager som havet.
På en pande varmes olien, tilsæt herefter hvidløg som du presser eller hakker fint i retten, og derefter kommer du rejerne på panden og rister dem til de er nok. Derefter tilsætter du hvidvin og lader det simre ved lav varme.
Når pastaen er kog skal du komme den over i din pande hvor du har rejerne i og her kan du tilføje lidt citron saft (ikke for meget), sammen med salt og peber og vende det hele. Til sidst kan du pynte med persillen, eller du kan vælge at vende det med i pastaen, men det er flot til at toppe af med til servering, især hvis det skal serveres for gæster, så det får et ekstra pift.
Vi takker avXperten for deres støtte til sidens tekst. Hos avXperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af vægbeslag til TV produkter. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.