Rejer Og Pasta Opskrift

D. 21.05.2021
Image: Pixabay, RitaE

Følgende opskrift er dejlig nem og overskuelig. Vi skal lave pasta med dejlige rejer og hvidløg.

Ingredienser:

  • 400 g pasta (valgfrit hvilken slags du vil bruge)
  • 275 g rejer med skal
  • 3 stk. hvidløg, fint hakket
  • 0,50 rød chili, fint hakket
  • 1 dl hvidvin (ikke nogen specifik)
  • 1 økologisk citron, hvor skal bruge ½ skal
  • 3 spsk olivenolie
  • bredbladet persille, ca. 1 håndfuld.
  • salt og peber.

Fremgangsmåde for at opnå denne perfekte og lækre pastaret:

  • Kog din pasta efter anvisningerne på pakken. Vandet skal være godt saltet. Pastaen skal være al dente.
  • Varm imens olien på panden og kom rejer, chili og hvidløg på.
  • Rist rejerne, indtil de er tilberedt. (bruger du rå tigerejer, skal de være lyserøde)
  • Kom herefter hvidvin på og skru lidt ned for varmen.
  • Herefter burde pastaen være færdig.
  • Hæld vandet fra og put pastaen på panden med rejerne og vend det hele, så det kommer til at ligne en samlet masse.
  • Riv til sidst citronskal over, samt salt og peber.
  • Put det hele i en tallerken og top retten med persillen.

Så er der serveret! 

Da opskriften er så enkel og ligetil, kan du sagtens lave til- og fravalg for at opnå den pastaret, som du ikke kan undvære.

Sidens tekst er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og  gulerod. Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spa­ghet­ti med ti­ger­re­jer i to­mat­flø­de­sovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…