Opskrift: Spansk Fiskesuppe

Image:

Jeg har tidligere skrevet lidt om, hvordan man får mere fisk ind i sin kost. En af de ting vi ikke inkluderede på listen var, at man selvfølgelig også kan give sig i kast med en dejlig fiskesuppe, der er inspireret af det spanske køkken. God fornøjelse med fiskesuppen!
Dette skal du bruge
Rejefond:
- 1 kg rejer m. skald
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 2 stilke bladselleri, snittet
- 1 hakket løg
- 2 dåser hakkede tomater
- Timian
- 1 spiseske tomatpuré
- 7 dl vand
Suppe:
- 3 dl fiskefond
- 2 ½ dl fløde
- Salt
- Peber
- Fyld:
- Rejerne, pillede
- 700 g torskefilet
- 125 g laks
Diverse:
- Fennikel
- Olivenolie
- Hvidløg
- Appelsinsaft
- Appelsinskal
Sådan gør du
Start med at pille rejerne, sæt dem på køl, og brug skallerne til suppen. Skallerne skal svitses i olien, gerne i en stor gryde. Tilsæt nu grøntsager, timian og tomatpure, der skal svitses i yderligere 10 min. Tilsæt vand og lad det koge under låg i 20 minutter.
Nu skal suppen blendes, og fond og fløde varmes grundigt. Smag til med salt og peber, tilsæt fiskestykker, så de bliver dampet lige så stille.
Tak til Net2Kompagniet
Tak til Net2Kompagniet for deres støtte i forbindelse med denne artikel. Mangler du lidt lys og glade dage i dit hjem? Så kan det være, at du trænger til nogle nye vinduer eller døre. Find mere information om dette på https://www.net2kompagniet.dk/